Fylt til randen med kraftig maskinvare, krystallklar JBL®-lyd og en fantastisk skriveopplevelse. Riva R2 er det perfekte tilskuddet til et ethvert toppmoderne klasserom.  

  • Den nyeste teknologien med Android 12
  • Enkel og smidig trådløs deling 
  • En fantastisk skriveopplevelse 
  • Krystallklar 80W JBL-lyd 
  • Innebygde 4-veis farfield-mikrofoner
  • USB-C med 100 W lading

Det beste har blitt enda bedre 

Som etterfølgeren til den populære CTOUCH Riva, tar CTOUCH Riva R2 med seg alt som gjorde den første Riva til en suksess, og mye mer. Skjermen gjør det mulig for deg å undervise og aktivere elevene dine med den beste teknologien.  

CTOUCH Riva R2 er perfekt utstyrt for enhver undervisningssituasjon. Skjermen er laget for å passe til det operativsystemet og de ressursene du bruker til daglig. Utstyrt med den nyeste og beste maskinvaren som er tilgjengelig gir R2 lynrask, uavbrutt drift. Den gir elevene en virkelig god opplevelse med krystallklar JBL®-lyd. Legg til et svært lavt energiforbruk, og du har den perfekte matchen for dagens og morgendagens klasserom. 

En fantastisk skriveopplevelse!  

Ved å kombinere null avstand mellom glassene, Triple S-glass og TrueBeam Touch+ berøringsteknologi, gir CTOUCH Riva R2 en skriveopplevelse som er rask, ren og jevn. Du skjønner det når du prøver det. 

Den aller beste lyden 

Enten du ser på en film med elevene eller har en elev som deltar via Teams eller Meet, vil de kraftige 80W JBL®-høyttalerne sørge for at lyden når selv den fjerneste delen av klasserommet.  

Deling er gøy! 

Å invitere opptil 50 elever til å delta i en undervisningstime har aldri vært enklere, takket være den forhåndsinstallerte fullversjonen av EShare. Elevene kan umiddelbart dele Windows-, Android-, Chrome- eller Apple-enheten sin trådløst til skjermen, gi eksempler på problemløsning, vise sine presentasjoner eller forklare begreper visuelt.  

Spar watt – spar penger  

Skoler har ikke ubegrenset med penger. For å bekjempe høye energipriser er CTOUCH Riva R2 utstyrt med smart av/på-funksjon. Dette slår på berøringsskjermen når noen kommer inn i klasserommet og slår den av når det ikke er noen der. R2 bruker kun energi når det virkelig er nødvendig. Og når det brukes energi, har denne modellen allerede blant de laveste energiforbrukene på markedet.  

5 års garanti

Skjermene leveres med 5 års garanti. Garantien krever registrering av produktet på: https://sphere.ctouch.eu/

Skjermadministrasjon

Du kan styre oppdateringer og alle skjermens innstillinger i CTOUCH Sphere, et enkel administrasjonssystem som gir IT-ansvarlige en mye enklere hverdag!

Spesifikasjoner

Integrerte høyttalere   2 x 40W Fulltone (mulighet for Live Stage, virtuell Surround)
Mikrofoner4-veis farfield, gjennomgående til pc via USB/USB-C
Innebygd androidAndroid 12 Snow Cone
Lading via USB-C1 x 100 W, 1 x 15 W
Trådløs speilingEShare for alle typer enheter, AirPlay, Chromecast, Miracast
AdministrasjonssystemRadix Viso for 5 år inkludert / CTOUCH Sphere
Touchpunkter40 i Windows / 20 i Android
TouchteknologiTrueBeam+ / Null avstand mellom glassene (Zero Gap)   
Skiller mellom penn, finger og håndflateJa. I innebygd whiteboard, i alle Office-verktøy og i Microsoft Whiteboard / Windows INK på tilkoblet PC
Oppløsning4K/UHD 3840 x 2160 
Minne / lagring8 GB RAM / 64 GB intern lagring – muligheter for SD-kort
Veggfeste inkludert Ja
Wifi inkludert Ja
Plass til slide in-PC-modul Ja    
Vesa-mønster55” 400 x 400 / M8-skrue
65” 600 x 400 / M8-skrue
75” 800 x 600 / M8-skrue
86” 800 x 600 / M8-skrue

Scandec 2023
© Twycer / www.twycer.nl