Weco Play er en samling læringsspill for interaktive skjermer, designet for at flere barn skal kunne leke og lære sammen kommunisere og samarbeide. Weco Play er nå tilgjengelig gratis for 1 år for alle som har ActivPanel 7 (Nickel, Cobalt eller Titanium).

Ved å bruke en stor delt interaktiv skjerm kan det motivere til læring, lette kommunikasjon og samarbeid. Weco Play inkluderer en rekke forskjellige læringsspill, fra matteløp, til tegning gjennom blokkprogrammering, bok-skaper, stavespill og mange andre aktiviteter.

Her finner du oppskrift på hvordan du laster ned og kommer i gang med Weco Play på¨ din ActivPanel.

Category: Games - WECO PLAY

Spillene i Weco Play passer til barn i alderen 3 til 11 år.

Du kan også laste ned plakater til klasserommet og tidsstørrelser og klokken.

Oversikt over spillene på Weco Play. Spillene er på norsk.