Aktiv Undervisning og Scandec har VR-løsninger som er enkle å bruke og tilpasset skolebruk!

VR er dataskapte etterligninger av virkeligheten eller altomsluttende bilder og film som vi ser i briller som gjør at vi føler at vi er “i”det vi ser. Alle våre løsninger kommer i solide ladekofferter og er basert på at man kan veilede brukerne underveis.

Her kan du lese om hvordan Stavangerskolen jobbet med å få inn VR som en del av undervisningen.

Alt i ett med ClassVR

Verdens første alt-i-ett VR-briller for læring, der portalen gir lærer full kontroll over hva elevene ser. 

Settene fra ClassVR kommer med 8 stk VR-briller levert i ladekoffert. ClassVR er et klar-til-bruk Virtual & Augmented Reality-system, laget spesielt for bruk i klasserommet. Det gir engasjerende, altomsluttende læringserfaringer for elever i alle aldere. 

Opplev verden i VR; bilder, videoer, 3D-modeller og scener. Læreren kan styre elevenes blikk mens han eller hun forklarer.

ClassVR lar deg og elevene også laste opp egne 3D-modeller og 360-bilder se dem i brillene.

Les mer om ClassVR her.

RedBoxVR-sett og Google Expeditions

RedBoxVR-sett er et ferdig oppsatt Google Expeditions-kit fra RedBoxVR.

Settene består av brilleholdere, Google Pixel XL-telefoner (elevenheter) og en Lenovo Tab 10 (lærerenhet), alt i en ladekoffert med ruter som gjør at du kan bruke VR-brillene med Expeditions både online og offline.
Google Expeditions har nå over 1000 ekspedisjoner, hvorav ca 600 er VR-ekspedisjoner og resten er AR. AR-ekspedisjonene kan brukes gjennom telefonene (uten brillene).

Man kan også produsere egne VR-ekspedisjoner gratis gjennom Tour Creator i nettleser.

Google Expeditions-kit fra RedBoxVR kommer som sett for 5, 8, 15 eller 30 brukere. Settene blir ferdig konfigurert med G-suite- eller Gmail-konto fra RedBoxVR og er klar til bruk når man mottar dem.

Man kan i tillegg til Google Expeditions bruke alle typer VR-apper for android i brillene. Les mer om RedBoxVR her.

VR tilpasset behov!

RedBoxVR leverer også sett med VR som tilpasses for guiding på for eksempel på museer, visningssentre og i bedrifter.

Med denne ferdige løsningen kan du ta med dine gjester på en guidet VR-tur i bilder og film og vise dem historie, arbeidsprosesser og gi dem altomsluttende og spennende opplevelser.

Settene fås i ladekoffert med briller for 5, 10 og 15 brukere. RedBoxVR konfigurerer settene ferdig for bruk, med innholdet du måtte ønske, logo og nettbrett for å guide gjestene.

Lisens for Showtime programvare følger med, både for å guide og laste opp nytt innhold til brillene.

360-kamera

Kamerasett med Ricoh Theta V og tilbehør i en trygg og lett koffert som er enkel å ta med ut i naturen, eller inn i detaljene. Settet passer utmerket for å lage 360-innhold i gruppeprosjekter, presentasjoner, spennende fagstoff eller til nettsider. 

Settet inneholder Ricoh Theta V 360-kamera, poder og stativ med sokkel, samt en vanntett kolbe som kan festet på pod’ene.


Vil du vite mer om VR til skolen? Kontakt oss her.