Fleksible og kraftfulle løsninger til ditt Google-miljø! Som Google for Education-partner kan du stole på at Prometheans produkter og programvare er designet for å forbedre måten du jobber med Googles løsninger.

Intuitiv og integrert læring 

ActivPanel er en svært intuitiv, interaktiv skjerm som er bygget for samarbeid! Den er ideell for Chrome OS-miljøer og pakket full med verktøy for interaktivitet, produktivitet og elevengasjement. Skjermene er utviklet basert på omfattende brukerundersøkelser for å levere virkelig god brukervennlighet til lærere og elever. I tillegg er Prometheans skjermer svært enkle å håndtere for IT-ansvarlige på skolene, blant annet gjennom et gratis online skjermadministrasjonssystem. 

Sømløs tilgang til Google Play Store 

Lærerne kan ha Google Play direkte på sin ActivPanel og laste ned apper til skjermen, akkurat som på en mobiltelefon. Dette aktiveres enkelt i Panel Management, som er Prometheans gratis verktøy for skjermadministrasjon – alt inkludert når man kjøper en ActivPanel!  

Med en Prometheans Chromebox er det enkelt å optimalisere ActivPanel for et Google Chrome-miljø. Det gir praktisk talt ubegrensede muligheter for læring og samarbeid med sertifisert og sømløs tilgang til foretrukne apper, inkludert G Suite for Education og Google Classroom. Alle tilkoblede apper og innstillinger for Google-kontoen lastes automatisk ned til Chromebox, og med praktisk tilkobling til Google Disk kan lærere enkelt samarbeide med elever på hvilken som helst enhet, hvor som helst. 

Rask tilgang til Google Disk skylagring 

Promethean Cloud Connect gir lærerne tilgang til sine egne Google Disk-områder direkte fra sin ActivPanel, noe som gjør det raskere og enklere å få tilgang til og dele innhold.  

Fjernundervisning kan gjøres direkte fra skjermen, for eksempel med Google Meet. Du kan gi instruksjoner på samme måte som de ville gjort i klasserommet ved å bruke den integrerte Whiteboard-appen, ClassFlow eller andre apper og alt læreren viser på skjermen kan enkelt sees av elevene. Whiteboard-filer kan lagres direkte på lærerens Google Disk. 

Screen Share fungerer utmerket for trådløs deling med Chromebooks 

Promethean Screen Share app for trådløs deling kan lærere og elever samarbeide hvor som helst og når som helst ved å dele sine Chromebooks trådløst til de interaktive ActivPanel-skjermene. Screen Share lar opptil fire brukere enkelt dele lyd og bilde fra hvilken som helst internettkoblet enhet, selv når de ikke er i et fysisk klasserom. Lærere kan også gi tilbakemeldinger i sanntid på det elevene deler på skjermen. Dette forbedrer leksjonsflyten og samarbeidet.  

Gjør timene dynamiske med innhold fra skyen! 

Med leksjonsverktøyet Classflow kan lærere lage engasjerende og dynamiske timer med sine Google-løsninger. Du kan enkelt importere Google Classroom-klasselister og få tilgang til dine Google Disk-ressurser direkte i Classflow. Med Google Chrome-utvidelse kan du lage og levere ClassFlow-leksjoner og –aktiviteter direkte fra Google Disk. Du kan også bygge inn for eksempel dine Google-dokumenter i ClassFlow-leksjoner.