Inkludert i ActivPanel fra Promethean finner du en timer (tidtaker) app og en spinner (utvelger) app. Disse finner du i Safen, og er svært enkle å bruke.

Spinner

Spinneren kan brukes på flere måter. Du kan for eksempel velge ut elever til en gruppe, presentasjon eller oppgave ved å plassere elevenes navn i spinneren. Det er også nyttig å bruke den til å velge ut type oppgaver, rekkefølger eller tema. Det er kun fantasien som setter grenser, og du vil helt klart få et helt annet engasjement fra elevene dine ved å bruke dette enkle verktøyet.

Timer

Med timeren får du visualisert tid for elevene. Bruk den til å telle ned tiden elevene har på en oppgave, som vanlig klokke eller som stoppeklokke. Du kan bruke flere på en gang, slik at man kan se ulike sammenhenger.


Nysgjerrig på ActivPanel? Les mer her.