Ny whiteboard-app for ActivPanel

10.08.2018
Promethean har utviklet en helt egen, fantastisk god whiteboard-app for ActivPanel. Den erstatter den tidligere skriveappen på ActivConnect - androidenhetet som følger med ActivPanel.

 

Les mer om Whiteboard-appen fra Promethean.

Den nye appen har en uendelig skriveflate som du kan boltre deg på i undervisningen din og skjermen kan deles i to med to ulike skrivemenyer nederst når du vil at flere elever skal jobbe samtidig med f eks problemløsningsoppgaver.

Appen skiller også mellom penn, finger og håndflate. F eks kan du skrive med pennen, flytte med fingeren og viske ut med håndflaten uten å måtte trykke på noe i menyen.

Den nye whiteboard-appen har også linjal, gradskive og vinkellinjal, samt en mengde bakgrunner og maler installert. F eks kan du bruke skrivelinjer, notelinjer eller rutenett; skrive på dem og zoome ut og inn slik du ønsker.

Du kan også sette inn bilder som du har lastet ned til galleriet på ActivConnect eller du kan ta skjermbilde fra hvilket som helst program eller hvilken som helst nettside på ActivConnect og sende med et trykk til skriveappen for å annotere oppå og forklare for elevene.

Gled deg til å bruke en helt utrolig smidig og god skriveapp på din ActivPanel.

 

NÅR OG HVORDAN?

Den nye appen kommer i første gang for brukere av ActivPanel v6 med OPS-android satt inn i siden av skjermen.

Oppdater ActivConnect OPS-G som vist under og appen er installert når du restarter ActivConnect OPS-G.

Du finner ut hvordan du oppdaterer OPS-G i punkt 4 i denne hurtigguiden.

 

Vi kommer tilbake litt senere med mer informasjon til brukere av ActivPanel v5 som har ActivConnect G ekstern androidenhet om hvordan installasjon av appen kan gjøres.


 tilbake             Print  Utskriftvennlig versjon