Vinter-OL i Pyeongchang 2018

18.01.2018
Ressurspakke og leksjon til ActivInspire - og - leksjon og 5 spillbaserte aktiviteter til ClassFlow. La elevene lære om OL og vinteridrett.

 

Vi har laget flere typer leksjoner, ressurser og aktiviteter som du kan bruke med dine elever før og under Vinter-OL i Pyeongchang 9.-25. februar.

 

LEKSJON ACTIVINSPIRE

Her finner du 

Last ned ActivInspire-leksjon om Vinter-OL (husk pålogging)

 

 

 

RESSURSPAKKE ACTIVINSPIRE

Her finner du det samme som i ActivInspire-leksjonen, men i tillegg finner du en stor samling med 25 norske utøvere der dere også kan fylle ut hvor mange medaljer dere tror de enkelte utøverne tar.

Ressurspakkene legger seg i ressursbiblioteket i leseren til venstre i ActivInspire.

Last ned ressurspakke for ActivInspire om Vinter-OL (husk pålogging)

 

LEKSJON CLASSFLOW*

Dette er den samme leksjonen som for ActivInspire (se over), men i ClassFlow har du muligheten til å sende sidene ut til elevene sine enheter i løpet av leksjonen og koble oppgaver og hurtigsvarsøkter til dem.

Logg inn på ClassFlow og søk etter Vinter-OL på markedsplassen for å finne leksjonen og legge den til i Mine ressurser.

 

Tips til aktiviteter knyttet til leksjonen:

 

AKTIVITETER CLASSFLOW*

Vi har laget 5 forskjellige spillbaserte aktiviteter som er publisert på markedsplassen på ClassFlow. Skriv inn søkeord Vinter-OL på markedsplassen og legg dem til i Mine ressurser. Herfra kan du sende dem ut til elevene og la dem spille på sin enhet.

Aktiviteter

 

* ClassFlow-aktiviteter og leksjonssider kan sendes ut til alle typer elevenheter gjennom ClassFlow i nettleser (Bruk helst Google Chrome). Fungerer like godt på iPad, Chromebook og pc.


 tilbake             Print  Utskriftvennlig versjon