ACTIVPANEL

 

Brosjyre

Spesifikasjoner

 

Promethean ActivPanel - interaktive flatskjermer - kommer i flere størrelser og oppløsninger; som 70'' og 75'' i full HD og 75'' og 86'' i 4K/UHD.  Skjermen har minimum 3 HDMI- og touch USB-innganger. Ingen av modellene har mindre enn 10 touchpunkter.

ActivPanel kommer med en glatt multi-touch overflate som hindrer 'finger-burn'. Skjermene er robuste, nøyaktige og designet for aktiv bruk. ActivPanel har LED-baklys, noe som gir god kontrast, og innsynsvinkelen på skjermene gjør at detaljer kan sees godt fra hele rommet, også fra sidene. I tillegg har skjermen en sensor som tilpasser lysstyrken etter lyset i rommet.

All touchteknologi ligger i glasset. Dette gir svært god nøyaktighet og fantastisk respons. ActivPanel skiller automatisk mellom penn og finger og har gestures, dvs at du f eks kan pusse ut skrift med håndflaten.

I tillegg har ActivPanel innebygde, frondtvendte høyttalere med god lyd, men har du behov for kraftigere lyd, anbefaler vi en av våre gode lydplanker for klasseromsbruk.

 

 

Sammen med ActivPanel får du også en oppgraderbar android mini-PC, ActivConnect G-serie, som gjør at du kan jobbe på skjermen uten annen tilkoblet pc. På ActivConnect kan du bruke nettlesere kamerafunksjon og galleri, laste ned android-apper som gjør at du kan bruke skjermen som et vanlig - men stort - nettbrett og du kan skrive over alle andre funksjoner. Du kan lagre alt du jobber med og synkronisere med skytjenesten du bruker mest.

Og ikke minst, med ActivConnect kan du speile alle typer elevenheter, nettbrett, smarttelefoner, PC/Mac og Chromebooks fra alle produsenter opp til skjermen. Og selvsagt, med et enkelt klikk fra en av sidene på skjermen skifter du kilde til den tilkoblede pC'en når du trenger det.

 

ActivPanel Touch kommer som veggmontert modell, men kan også bestilles med ekstra mobile stativ, med eller uten heis.

Alle Promethean-tavler og -skjermer kommer med veggfeste og med Promethean sin prisbelønte programvare for skoler, ActivInspire og ClassFlow, uten ekstra kostnader.

  

 

 

 Kontakt: post@scandec.no