.

Chrome Music Lab er kjempestilig!

24.10.18
Et utrolig morsomt og kreativt verktøy på interaktive skjermer, iPad, pc eller Chromebook.


.

Oppdatering av ActivInspire

08.10.18
Brukere av ActivInspire bør gjennomføre oppdateringen som kommer opp når de åpner programmet.


.

5 whiteboard-apper til ActivPanel

08.10.18
Apper har ulike funksjoner og kan brukes til ulike ting. Når vi får spørsmål om hva vi anbefaler, er svaret helt avhengig av hva du vil gjøre. Vi tar her for oss 5 ulike whiteboard-apper. Og flere av dem kan du bruke på iPad eller Chromebook.


.

Musikkepoker med lytteeksempler

04.09.18
Musikkepoker med lytte-eksempler - fra middelaldermusikk til modernisme. Leksjon for ClassFlow, arktavle og ressurspakke for ActivInspire.


.

Ressurspakke Amerikanske presidenter

04.09.18
Ny ressurspakke til ActivInspire med alle amerikanske presidenter.


.

Oppdater ActivConnect med Whiteboard-app

02.09.18
Nå kan de som har ActivPanel både med ActivConnect og ActivConnect OPS-G få den nye elegante whiteboard-appen fra Promethean.


.

Gøyal læring med Sphero og ActivPanel

13.08.18
Her kommer noen tips til gode læringsaktiviteter klassen og du kan gjøre ved å kombinere ActivPanel og Sphero. Du kan ha Sphero-appen lastet ned direkte på din ActivPanel og koble roboten til skjermen med Bluetooth. Selvsagt kan aktivitetene også brukes av elevene på nettbrett eller pc.


.

Gjøre opptak i PowerPoint-presentasjon

10.08.18
I mai fjernet Microsoft tillegget Mix i PowerPoint. I stedet kan samme type opptak nå legges til i en fane i PowerPoint. Her går vi gjennom hvordan du legger til opptaksfanen, gjør opptak av og spiller av presentasjoner som har opptak innebygd.


.

Ny whiteboard-app for ActivPanel

10.08.18
Promethean har utviklet en helt egen, fantastisk god whiteboard-app for ActivPanel. Den erstatter den tidligere skriveappen på ActivConnect - androidenhetet som følger med ActivPanel.


.

Padlet i klasserommet

19.04.18
Padlet er et enkelt og veldig godt verktøy for å samskrive om fakta, assosiasjon, ideer og tanker, men kan også brukes av lærer til å forberede temainnhold i fag for elevene og elevene kan bruke det til å sortere informasjon.


 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>