.

Ny whiteboard-app for ActivPanel

10.08.18
Promethean har utviklet en helt egen, fantastisk god whiteboard-app for ActivPanel. Den erstatter den tidligere skriveappen på ActivConnect - androidenhetet som følger med ActivPanel.


.

Padlet i klasserommet

19.04.18
Padlet er et enkelt og veldig godt verktøy for å samskrive om fakta, assosiasjon, ideer og tanker, men kan også brukes av lærer til å forberede temainnhold i fag for elevene og elevene kan bruke det til å sortere informasjon.


.

Fantastisk skisse- og skriveapp

04.03.18
Sony Skisse er opprinnelig laget for Sony Xperia-telefoner og er en fantastisk skrive- og skisseapp. Men du kan laste den ned fra Google Play og bruke direkte på din ActivPanel eller på en Chromebook med apper.


.

Dele bilder fra ActivPanel med Bluetooth

04.03.18
Du kan som lærer sende bilder av notater eller annet fra skjermen din til mobiltelefon eller PC via Bluetooth.


.

Utvidelser i Google Chrome

05.02.18
Utvidelser i Google Chrome kan være til god hjelp. Her er et knippe utvidelser vi bruker en del og som kan være nyttig for deg, uansett om du bruker interaktiv skjerm, pc, chromebook eller iPad.


.

Vinter-OL i Pyeongchang 2018

18.01.18
Ressurspakke og leksjon til ActivInspire - og - leksjon og 5 spillbaserte aktiviteter til ClassFlow. La elevene lære om OL og vinteridrett.


.

Google Services på ActivConnect G

04.01.18
Google Services er et bakgrunnsprogram som støtter Google Play for nedlasting av apper av er påkrevd for kjøring av enkelte apper på androidenheten (ActivConnect G) til ActivPanel.


.

Den skjulte skatten i Google Earth

04.01.18
Visste du at Google Earth skjuler tidslinjer, interaktive kart og filmer om dinosaurer, verdensrommet, kulturer, oppdagelser og mye mer?


.

Microsoft Whiteboard

30.12.17
Nå kan du bruke Microsoft Whiteboard-appen for Windows 10 på pc tilkoblet interaktive tavler og skjermer - eller på alle typer Windows 10 pcer og nettbrett.


.

Ny oppdatering ActivPanel (android)

30.12.17
ActivConnect G - androidenheten til ActivPanel kan nå oppdateres med nye forbedringer.


 
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>