.

Musikkepoker med lytteeksempler

04.09.18
Musikkepoker med lytte-eksempler - fra middelaldermusikk til modernisme. Leksjon for ClassFlow, arktavle og ressurspakke for ActivInspire.


.

Ressurspakke Amerikanske presidenter

04.09.18
Ny ressurspakke til ActivInspire med alle amerikanske presidenter.


.

Oppdater ActivConnect med Whiteboard-app

02.09.18
Nå kan de som har ActivPanel både med ActivConnect og ActivConnect OPS-G få den nye elegante whiteboard-appen fra Promethean.


.

Gøyal læring med Sphero og ActivPanel

13.08.18
Her kommer noen tips til gode læringsaktiviteter klassen og du kan gjøre ved å kombinere ActivPanel og Sphero. Du kan ha Sphero-appen lastet ned direkte på din ActivPanel og koble roboten til skjermen med Bluetooth. Selvsagt kan aktivitetene også brukes av elevene på nettbrett eller pc.


.

Gjøre opptak i PowerPoint-presentasjon

10.08.18
I mai fjernet Microsoft tillegget Mix i PowerPoint. I stedet kan samme type opptak nå legges til i en fane i PowerPoint. Her går vi gjennom hvordan du legger til opptaksfanen, gjør opptak av og spiller av presentasjoner som har opptak innebygd.


.

Ny whiteboard-app for ActivPanel

10.08.18
Promethean har utviklet en helt egen, fantastisk god whiteboard-app for ActivPanel. Den erstatter den tidligere skriveappen på ActivConnect - androidenhetet som følger med ActivPanel.


.

Padlet i klasserommet

19.04.18
Padlet er et enkelt og veldig godt verktøy for å samskrive om fakta, assosiasjon, ideer og tanker, men kan også brukes av lærer til å forberede temainnhold i fag for elevene og elevene kan bruke det til å sortere informasjon.


.

Fantastisk skisse- og skriveapp

04.03.18
Sony Skisse er opprinnelig laget for Sony Xperia-telefoner og er en fantastisk skrive- og skisseapp. Men du kan laste den ned fra Google Play og bruke direkte på din ActivPanel eller på en Chromebook med apper.


.

Dele bilder fra ActivPanel med Bluetooth

04.03.18
Du kan som lærer sende bilder av notater eller annet fra skjermen din til mobiltelefon eller PC via Bluetooth.


.

Utvidelser i Google Chrome

05.02.18
Utvidelser i Google Chrome kan være til god hjelp. Her er et knippe utvidelser vi bruker en del og som kan være nyttig for deg, uansett om du bruker interaktiv skjerm, pc, chromebook eller iPad.


 
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
>